Navigatie

Lab.gruppen is een Zweeds bedrijf voor geluidsapparatuur, gevestigd in Kungsbacka , Zweden , dat zich toelegt op het bouwen van voornamelijk versterkers voor openbare adressen . Het is eigendom van Music Group, dat ook Midas , Behringer , Turbosound , TC Electronics en anderen bezit. In 2017 had het bedrijf 170 werknemers.

Begin 1979

Het verhaal van LAB GRUPPEN

 

Kenneth Anderson en Dan Bavholm ontmoetten elkaar voor het eerst als schooljongens in Kungsbacka, Zweden. Ze hadden allebei een passie voor elektronica en spenderen tijd aan het verbeteren van hun vaardigheden door oude radio's en televisietoestellen op te ruimen en te leren van bibliotheekboeken. Ondanks dat ze geen ervaring hadden met audio of muziek, stelden hun vrienden hen voor aan lokale muzikanten die gretig op zoek waren naar kwaliteitsapparatuur tegen lage kosten. Het resultaat? Een met de hand gemaakte mengpaneel - muzikaal, duurzaam en kost minder dan alle in serie geproduceerde modellen van de dag. Het diende zelfs als een FOH-mixer voor de beroemde jazzartiest Eartha Kitt.

2018

LAB GRUPPEN Levert de PLM 5K44

Voortbouwend op de wereldberoemde PLM + -serie heeft LAB GRUPPEN onlangs de PLM 5K44 uitgebracht, met 5.000 watt aan vermogen over vier kanalen, ingebouwde LAKE Digital Signal Processing en Dante-netwerken. De PLM 5K44 bevat ook LAB GRUPPEN's gepatenteerde Rational Power Management (RPM) -technologie die stroomtoewijzing tussen kanalen rationaliseert voor optimale prestaties. De PLM 5K44 is gebouwd om voordelen in de hele wereld te leveren en tegelijkertijd betaalbaar te blijven.

 

Lab.Gruppen verkrijgbaar bij Speakerstunter ! Info @speakerstunter.nl

 

Gastenboek

  • 15-01-2019 - graag eens de prijs geweten voor 2 sups en 2...  lees meer
  • 28-12-2018 - Hallo Speakerstunter.

    Ik heb interesse in de db es 503 .
    kan...  lees meer
  • 27-12-2018 - Hoi Speakerstunter, zeer happy met mijn subjes 8003 AS 2...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

We helpen en adviseren u graag. Ons doel is u een speaker aan te bieden die bij u past en waar u jaren plezier van hebt.

© 2017 - 2019 speakerstunter importeur rcfspeakers, dbtechnologies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel