Navigatie

Hier vindt u op korte termijn alle producten van Turbosound  en Lab.Gruppen

U kunt deze al bestellen bij Speakerstunter. info@speakerstunter.nl

Sinds de oprichting in 1970 heeft Turbosound een lange geschiedenis van innovatie en leiderschap in de wereld van Pro Audio.

Al meer dan 40 jaar heeft TURBOSOUND herhaaldelijk bekroonde innovatie en leiderschap getoond in de wereld van professionele high-end audio, met baanbrekende producten die de live-industrie hebben gedefinieerd en vormgegeven.

 

 

Lab.gruppen is een Zweeds bedrijf voor geluidsapparatuur, gevestigd in Kungsbacka , Zweden , dat zich toelegt op het bouwen van voornamelijk versterkers voor openbare adressen . Het is eigendom van Music Group, dat ook Midas , Behringer , Turbosound , TC Electronics en anderen bezit. In 2017 had het bedrijf 170 werknemers.

Begin 1979

Het verhaal van LAB GRUPPEN

 

Kenneth Anderson en Dan Bavholm ontmoetten elkaar voor het eerst als schooljongens in Kungsbacka, Zweden. Ze hadden allebei een passie voor elektronica en spenderen tijd aan het verbeteren van hun vaardigheden door oude radio's en televisietoestellen op te ruimen en te leren van bibliotheekboeken. Ondanks dat ze geen ervaring hadden met audio of muziek, stelden hun vrienden hen voor aan lokale muzikanten die gretig op zoek waren naar kwaliteitsapparatuur tegen lage kosten. Het resultaat? Een met de hand gemaakte mengpaneel - muzikaal, duurzaam en kost minder dan alle in serie geproduceerde modellen van de dag. Het diende zelfs als een FOH-mixer voor de beroemde jazzartiest Eartha Kitt.

2018

LAB GRUPPEN Levert de PLM 5K44

Voortbouwend op de wereldberoemde PLM + -serie heeft LAB GRUPPEN onlangs de PLM 5K44 uitgebracht, met 5.000 watt aan vermogen over vier kanalen, ingebouwde LAKE Digital Signal Processing en Dante-netwerken. De PLM 5K44 bevat ook LAB GRUPPEN's gepatenteerde Rational Power Management (RPM) -technologie die stroomtoewijzing tussen kanalen rationaliseert voor optimale prestaties. De PLM 5K44 is gebouwd om voordelen in de hele wereld te leveren en tegelijkertijd betaalbaar te blijven.

 

Lab.Gruppen verkrijgbaar bij Speakerstunter ! Info @speakerstunter.nl

 

Gastenboek

  • 08-11-2018 - Hoi ben een 1 man bandje en zoek een compact...  lees meer
  • 31-10-2018 - Graag een offerte voor een turbosound setje , 2 keer...  lees meer
  • 16-10-2018 - ik zoek een stevige bas kast is de RCF...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

We helpen en adviseren u graag. Ons doel is u een speaker aan te bieden die bij u past en waar u jaren plezier van hebt.

© 2017 - 2018 speakerstunter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel