Navigatie

Over RCF      

 

RCF werd in 1949 opgericht in Reggio Emilia, Italië. In de loop der jaren is RCF uitgegroeid als marktleider op het gebied van ontwerp en productie van geavanceerde technologie voor professionele en commerciële audio-producten.

 

RCF is altijd blijven innoveren en is één van de weinige fabrikanten wereldwijd die alle componenten van hun producten zelf ontwikkelen en produceren. De producten van RCF voldoen aan elke behoefte, van kleinere systemen tot grotere complexe projecten.
Al meer dan 60 jaar zijn de belangrijkste afdelingen, zoals R & D- en productie gevestigd in Reggio Emilia. Inmiddels verkoopt RCF haar producten in ruim 100 landen wereldwijd.

 

Over DBtechnologies       

 

Het bedrijf AEB Industriale s.r.l, opgericht in 1974 in Bologna, Italië, is actief in de professionele audiomarkt onder het merk dBTechnologies en is onderdeel van Pro Audio-marktleider RCF Group. Het hoofdkantoor van AEB Industriale bevindt zich in Bologna, waar alle producten van dBTechnologies zijn ontworpen en ontwikkeld. Door de jaren heen, dankzij een beleid van aanzienlijke investeringen in R & D, ontwerp- en productietechnologieën, hebben dBTechnologies-producten aanzienlijke erkenning gekregen voor een aantal baanbrekende technologische innovaties, evenals hun inherente kwaliteitsstandaarden. DBTechnologies is met name een van de pioniers op het gebied van actieve luidspreker- en digitale versterkertechnologieën, terwijl de nadruk ligt op details en design. Een constant onderzoek naar nieuwe materialen en technologieën, samen met het vermogen om unieke ontwerpoplossingen te creëren, zijn de belangrijkste ingrediënten voor een steeds groter marktaandeel en succes. In januari 2017 werd het merk gedistribueerd in 110 landen over de hele wereld, met installatiebedrijven, verhuurbedrijven, geluidsontwerpers en muzikanten met audioapparatuur die geluidsprestaties van topkwaliteit combineert met Made in Italy-ontwerp.

 

Over Behringer   

 

Behringer is een bedrijf voor audioapparatuur, opgericht in 1989 door de Zwitserse ingenieur Uli Behringer in Willich, Duitsland. Behringer werd in 2007 vermeld als de 14e grootste producent van muziekproducten.  Behringer is een multinationale groep van bedrijven, met direct marketing-aanwezigheid in 10 landen of territoria en een verkoopnetwerk in meer dan 130 landen over de hele wereld. Hoewel het van oorsprong een Duitse fabrikant is, maakt het bedrijf nu zijn producten in China. Het bedrijf is eigendom van Music Group, een holdingmaatschappij onder voorzitterschap van Uli Behringer, die ook andere audiobedrijven bezit zoals Midas, Klark Teknik en Bugera , evenals Eurotec, een bedrijf van Electronic Manufacturing Services. In juni 2012 verwierf Music Group ook het bedrijf Turbosound, dat professionele luidsprekersystemen ontwerpt en produceert en dat voorheen eigendom was van Harman.

Gastenboek

  • 15-01-2019 - graag eens de prijs geweten voor 2 sups en 2...  lees meer
  • 28-12-2018 - Hallo Speakerstunter.

    Ik heb interesse in de db es 503 .
    kan...  lees meer
  • 27-12-2018 - Hoi Speakerstunter, zeer happy met mijn subjes 8003 AS 2...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

We helpen en adviseren u graag. Ons doel is u een speaker aan te bieden die bij u past en waar u jaren plezier van hebt.

© 2017 - 2019 speakerstunter importeur rcfspeakers, dbtechnologies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel